Жопная бяда

я знау аднаго чалавека
у яго была бяда
ен жопай хадзиу
ен жопай уставау
ён жопай сабе
яду гатавау
ён жопай той самай
яду паядау
а з рота какашки
ен высирау

ен жопай сваей
пазнавау гарада
ён ею качак
кармиу инагда

и не паверыш ты
ён нюхау ею цвяты
якия расли
з яго валасатай пязды

аднойчы кали
ён дзяучыну ябау
ён ёй пукнуу из рта
и задком абканчау

яго дзядзька-насильник
у рот цалавау
ды ён жа не знау
ён жа не знау...
пакуль какашак
не зсмактавау

Ён жопай людзям улыбауся!
пярдзяными жаданнями да их звяртауся!
якия лЮдзям харошага жадали!
Але ж яны... яны не панимали.


Рецензии