Мне лЮба-дорага сматрэць

Мне лЮба-дорага сматрэць
як чалавек идзе пярдзець
рукой ён жопу затыкае
ды ён ж не зная...

ён не знае,
што трэба быць гатовым
каб першы бздуль узляцеу у новы...
у самы лЮбы и харошы
у новы свет прыгожы!


Рецензии