Новы Год

Многа снега рядом -
жопа водит взглядом.
А гауно крадзецца у цемры
ловиць снежки белым..
белым вопраткам пауно
слизкае ванючае гауно!

Да, таки уж Новы Год
мы - красауцы, ён - урод
ухвацим Новы Год за палачку,
пашанцуем нашу Ганначку!


Рецензии