Снег

                Рука не дрогнула ничуть
                Люблю ее, но нету чувств

Я видзиу снег, ён меу жаданне
каб я на йго сеу
сеу жопаю сваей радною
и пердануу слегка патом рукою
Да, жопа хочет всего,
но получит она лишь гавно

...Ён меу яе, на снег сядая
ён абдымау яе, я гэта знаю...
я знаю, што у вачах яго
тамилася стамленне...

Было у яго вяликае стварэнне -
Быу снег, ён меу яго
ён еу, кахау и цалавау
ах, гэта ж летуценне!

Чаму любоу да снега
ён меу с пары дзицячай?
Гэта ж было цудоуна,
Але... чаму я плачу?...


Рецензии