Раб-мен

Гэта жопа была рабом,
яе били, а потом
пасылали па суницы
****уницы и грыбницы!

Яна шчэлью сабирала
кожну ягадку и клала
у дырку анальнай спирали
бо жопу цэлы год ****и

кали яна пярдзЁм сваим
знишчала ягадки и им
пугала усих людзей
бо раб - то раб, не лихадзей!

Але аднакш кали сярдцО
лишылась чувств, став як яйцо
той раб стау снова жопай
свабоднай, лихацкой и потнай!

Тады кали яе паслали
па ягадки суничныя
яна пердзем сваим
зрабила так, что к им

суничным ягадкам маим
зпустился ПУК
и вдруг
Суницы усунулись у ****у
перэтварылись у волчью
ягаду!

И людзи зъели ту атраву
и доуга срали белым калам
на пяты дзень яны падохли
и жопа шчаслива была
бо ягадка з ****Ы была! :)


Рецензии