Жопа-мать

       Я б хацеу усим сказаць...
       Жопа гэта...гэта наша МАТЬ!
       О кали б я мог жопай НЕ СРАТЬ,
       А ею вершы сачынять,
       ци насилавать людзей,
       як бразильски лихадзей...
       жопай хлеб свой гадаваць
       ци валосья падбрывать...
     НО..Нерэальна гэта.. НЕ!!!
       прападае и ЖЭЛАНЬЕ у мяне...
       Жопа лишь пусты атростак у теле!
       не растуць у яе аналах ели!
       и Амерыку у ёй ты не адкроеш-
       хоть тунэляу ***в хуй ты там прароеш!
       кольки пальцы ты не сунь-прыятнее не стане!
       БО ЖЫЦЦЕ СНАРУЖИ-НЕ У АНАЛЕ!!!!
            ...Але так хочытся,я знаю
            и я ЯБУ яе,ЯБАЮ!!!
            ведь я паверыу тым славам,
            ШТО КАЖДЫ ТРАХАЕ СЯБЕ У ЖОПУ...САМ!
            Нихто стаять не будзе,не паможа!
            не падсасе,не патрасе...О,БОЖА!!!
            и я ЕБАЮ жопу да КРАВИ
            на потных ручках-валдыры
            и плачу,плачу,ПЛАЧУ
                бо энаю:
                ЯНА МНЕ МАТЬ-А Я ЯЕ ЕБАЮ!!!?!..


Рецензии