Жопа-пидарас

жопа-пидарас...
я гаварыу гэта не раз...
яна як мы...с правами на насилле..
як мы з жаданнем сэкса да бяссилья..
як цемнай ночкай звер сябе ябе..
так дзяцел шчэль дравесную дзяубе...
О,людзи! вы уступаеце у анальны бой!...
бароцца з жопай -што насилие з сабой!..
Ци ты знасилуеш сваю радную маць??
ци ты пачнеш раднога бацьку блять ябаць?????
....и да..и не...бо хочыцца....але.......
сумленне есть..есть у мяне..есть у тябе.....


Рецензии