Жопа-БизунА

Жыу ён адзин и тольки ён
быу у чалавека гэтага праклён
ён проклят быу самою жопай
самою прыгажуняю

Яна ж гэт не любила бизунА
не били яе 10 лет
и вось паставили яе у дзвер
ведь ты мне верыш? нет?

Дык ты павер! Паверь мне ты
Ведзь збудуцца тваи мячты
Ведзь збудуцца тваи слава
пакуль печаль твая жыва

Ах, нет!
Эта жэстока
кали ты хочаш быць
но гэта так далека...

далека за гарами,
лясами и палями
живет она....
.....жопа-бизунА!

Яе кусау ты жорстка
и биу ты кожны дзень
ведь ты не ведау, што яна
таксама можа быць тваей....


Рецензии