Julia Shein - or Music? of my Heart
1. I play Your live Rose – Star
_________________________ - Presence
2. by my live Heart
_________________________ - Violin
3. in all Might
____________________of my Love
4._____________________- Perception ! –
5. – “ From Star – to Star”
__________________________________Light!
____________________________________
*/Out of my Cycle: “From Star – to Star”
Свидетельство о публикации №109082805920