Нашими очима - на украинском
Білі, Помаранчеві, Блакитні…
Як вони нам вже набридли.
Вони там вирішують, хто буде у влади,
А ми тут гадаємо, що же нам жрати?
Як жити далі? Як годуватись?
Де брати гроші? За що одягатись?
Вони ці питання навіть не чують
І цим своїм ставленням нас дуже дратують.
Може вже годі країну ділити?
Може вже час щось на краще змінити?
Ви подивіться в очі старим,
Дітям самотнім, ветеранам, малим…
Там тільки сум, недовіра і біль,
А також осколки їх зруйнованих мрій.
Невже всі ці речі вас не дратують?
Невже ви не бачити, що вони нас ґвалтують?
Зробить хоча б що-небудь гарне для нас –
Нам дуже важливо повірити в вас!!!
26.06.2008
Свидетельство о публикации №109082706398
Димко Дяк 26.09.2009 20:35 Заявить о нарушении
Анатолий Овсяк 27.09.2009 00:44 Заявить о нарушении