Deep down inside
My little darling - please stay awhile
Oh Lord! My Prescious! - go inside
My H.E.A.R.T. is breaking - under lye*.
My Preminiscious! - is deliscious!
My S.O.U.L. - is aching - like conditions!
My Brain! is washing - put-i-like
And. That's the way - i feel my pride!
* lye - старинное написание слова "lie" Br.Eng (Old Per. 5-7xx)
Свидетельство о публикации №109082606627