Я сьогоднi про тебе забуду

Я сьогоднi про тебе забуду
I нiколи вже поруч не буду
Я не буду вмиватись сльозами
Навiть сонце не плаче за нами
Я тримаю повiтря закритим
Сподiваюсь забути цей липень
Я цей порух з небес протираю
I тебе нiби бiльше не знаю
Я не хочу цього i не можу
Кожну мить пам"ятаю.О Боже!
Мое серце,як сiрка згорае..
Сподiваюсь тебе не згадае
Моii мрiйi душою забутi
У вiдлуннi тебе вже не чути
Я очима цей страх вiдчуваю
Що тебе моя пам"ть втрачае
Ми з тобою ще разом не були
Я тобi не вiдкрилась .Забула!
Я мовчу!Сподiваюсь не чути?
Я кричу!Бо не може так бути
обманути себе не можливо
Надто довго чекаю на диво
Мое серце пiд шкiрою тоне
У сльозах,що тiкали вiд болю...
Моя пiсня про це-нескiнченна
Ти для мене едина,священа
Я сьогоднi про тебе забуду
Навчусь вIрити в те,що не буде.......


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.