Це життя...
Хто я?
На,кого чекаю?
Боюсь я!
Того що втрачаю
Я вiрю,
Що нiчого не було
Я пробачу,
Якщо ти це забула
Я не хочу,
Просто взяти й пiти
Я пробачу,
Якщо захочеш втiкти
Я тебе прев"язала до серця
Це якесь нове почуття
Те,що я так хотiла-вже рветься
Те,що хочу-iде в небуття...
I едине,що я зрозумiла
Що казала,що чула,що вмiла,
Я спiваю сльозами для тебе
Ось таке воно е-
Це життя................
Свидетельство о публикации №109082603174