Бездарнiсть

Тебе питаю...Незнаю про,що...
Тебе чекаю...Навiщо?За,що?
Що дня ламаю новий телефон..
Думки малюю i бачу цей сон....
 
Роками люди мiняють життя..
Свое чи iнше-Iде в небуття
I кожне мIсто пIрне у вогонь
Бездарнi люди пiдуть у полон......


Рецензии