Es-cilveeks. В. Цой-Асфальт

Vakars iestaajas leenaak kaa vienmeer
Riitaa nakts dziest kaa zvaigzne
Es saaku dienu un beidzu nakti
…Divdesmit chetras stundas taktii…
…Divdesmit chetras stundas taktii…

Es – Cilveeks.

Es sanjeemu veestuli no sevis sev
Es sanjeemu baltu lapu
Taa sauc mani pie tevis
Es nezinu,
kursh no jums man vareetu paliidzeet shai naktii
…Divdesmit chetras stundas taktii…
…Divdesmit chetras stundas taktii…

Es – Cilveeks.

Es esmu savs deels, savs teevs,
savs draugs, savs naids
Es baidos no peedeejaa solja
Aizej diena, aizej, aizej naktii
…Divdesmit chetras stundas taktii…
…Divdesmit chetras stundas taktii…

Es – Cilveeks.


Рецензии
Dzejolis ir "stiprs"!!! Loti patika. Dzila doma. tikai garuma zimes trukst. Может быть, не делать двойных букв. Кто знает язык, тот и так поймёт. Paliekat cilveks! Ar cienu

Валентина Берман   12.05.2010 22:38     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.