***

Вишневим цвітом, ніжним цвітом      
Заполони мої бажання…               
Невпинним літом, теплим літом         
Поговори зі мною зрання…               

Зеленим листом, сонцем чистим    
Зігрій мої холодні руки…               
А  горобиновим намистом            
Застережи мене від муки…               


Рецензии