Leges barbarorum

Війни, де замість патронів папери,
де руки аж чорні від поту і пилу,
і шрифту; а очі червоні від люті

Де ті, хто за склом мають вуха - не чують,
очами не бачать - не сонце їх сліпить,
а дірки у душах, великі мов прірви,
Мов чорні безодні - ім'я їм байдужість

ЇХ суть - це омана, Їх лють зачіпає,
крижана брама ввійти закликає
І починаєш на них бути схожим
і ти вже не ти, і кров вже аж чорна -
у вухах гуде, у серцях закипає.

Аж раптом: прокинувся, вийшов із клітки
Побачив, які залишає відмітки
Скаженість і лють,
і біжиш що є сили

Біжиш і боїшся назад озирнутись
Щоб не повернутись..., щоб не повернутись...


Рецензии