Перш й Вчительц

Олена Дмитрівно!
Учителько ви наша!
Чи пам'ятаєте Ви нас,
Отих малих, які прийшли до Вас
В найкраще свято,
В те перше вересня,
В той сімсят третій рік.
І десять років незамітно пролетіли,
І ось ми вийшли в світ,
А Ви, старенька, люба наша,
Вчите других малих.
І хай летять роки,
Шумлять вітри,
Ми пам'ятатимемо Вас,
Коли отак у школі,
Ви вчили нас читати букварі,
Розказували нам про всі простори,
Простори рідної землі.
Шумлять вітри,
Летять роки,
І ось вже ми, колишні Ваші учні,
З складками зморшок на чолі,
Приводимо до Вас своїх малих,
Щоб Ви їх також грамоті навчили.


Рецензии