Коли мен рад сно сумно 2 або Вельми багат теж плач

Коли  мені  і  радісно  і  сумно
В  житті  немає  інших  перл
П’янке  вино  я  п’ю  натужно
І  свої  вірші  вивертаю  наверле

Сиджу  та  длубаю  пісне  у  мисці
Немов  філософ  з  діжки  маргинал
Димлю  у  стелю  цигаркою  у  пиці
Синдром  похмільний  усе  здрига

Перебував  здоровий  стос  в  кишені
Колись  купюр  солідних  цілий  прес
Я  роз’їжджав  у  дорогій  машині
І  в  казино  знімав  буденний  стрес

Я  був  мажор  у  недешевій  свитці
Нероба  з  самого  свого  народження
Та  доля  кожного  вісить  на  нитці
Незалежно  від  статків  і  походження

Так  мій  татусь  злапав  лиху  недолю 
Непощастило  збанкрутів  дідусь
Суд  партнера  випустив  на  волю
Податкова  раптом  влаштувала  трус
Сергій  Мат09р


Рецензии