У ницих занедбаних утробах

У  ницих  занедбаних  утробах
Гуртожитків  просякнутих  в  зневірі
У  спальних  пітерських  хрущобах
Ми  гриземось  мов  скажені  звірі

Та  щиро  й  вперто  віримо  природі
Що  ми  у  всесвіті  найперші  і  єдині
Хоча  гримасою  написано  на  морді
Ми  прогресом  зневічені  тварини
Сергій  Мат09р


Рецензии