Сьогодн нам не спиться

Сьогодні  нам  не  спиться
Ми  п’єм  за  кожну  мить
Якби  ж  мені  не  спитись 
Ковтаючи  постійно  спирт

Нехай  наступить  ранок
Можливо  зупинюсь  тоді
Коли  кульгаючий  підранок
Пошкутильгаю  до  води
Сергій  Мат09р


Рецензии