Над пр рвою в холодних росах

Над  прірвою  в  холодних  росах
Тремтів  уранці  у  траві
Де  квітку  в  чорних  косах
Знайшов  незайману  в  крові

Червоні  краплі  впали
У  пил  солодких  мрій
Де  ми  тілами  сколотали 
Зелених  стебел  стрій
Сергій  Мат09р


Рецензии