Коли нема грошей у кишен

Коли  немає  грошей  у  кишені
Пустий  із  шкіри  гаманець
Пани  відсотки  гнуть  страшенні
І  зарплатня  звелася  нанівець

Угору  глянь  на  жовте  сонце
Його  проміння  ніхто  не  забере
Та  розчахни  навстіж  віконце
Най  вітер  буйний  штори  задере

Запам’ятай  мій  друже  твоєї  долі
Ніяке  стерво  в  світі  не  візьме
І  під  ногами  безкрає  дике  поле
Ні  буря  ані  торнадо  не  зідме 
Сергій  Мат09р


Рецензии