Я дуже довго мр яв про дороги

Я  дуже  довго  мріяв  про  дороги
Та  босоніж  потрапив  в  небуття
Завзято  оббивав  чужі  пороги
Аби  отримати  зручне  взуття

Ретельно  обирав  м’які  кросівки
То  черевики  на  шкарпетки  натягав 
То  чоботи  блискучі  без  шнурівки 
Довгенько  магазином  сновигав 

Та  зрештою  даремні  ті  потуги
Адже  й  босоніж  можна  файно  йти
Відмовка  не  збивати  куряви  з  дороги
Сидіти  вдома  подалі  від  біди 
Сергій  Мат09р


Рецензии