Зопалу скаженним маргиналом

Зопалу скаженним  маргиналом
У запашних  осів  степах
І  у  наметі  перед  мангалом
Пізнав  свободи  непевний  смак

Як  жити  без  власної  домівки
Тулить  долоні  до  вогню
Мати  землю  замість  долівки
А  замість  даху  зоряну  рідню

Любити  сонце  мов  святиню
Чигаючи  нічної  самоти
Мати  дерева  за  свою  родину
І  крім  життя 
            не  мати  жодної  мети
Сергій  Мат09р


Рецензии