Сакура

Сакури  ніжна  пелюстка
Плинного  часу  лет
Стиха  на  вухо  звістка
Про  неминучу  смерть

Сакури  ніжна  пелюстка
Весни  невимовний  цвіт
Мов  шовкова  хустка
Легко  за  вітром  летить

Сакури  дивна  квітка
За  мить  облітає  вщерть
Сергій  Мат09р


Рецензии