М тсурабош

Я  в  рубаї  не  врубаюся
І  у  хоку  поготів 
Я  на  танках  покатаюся
Та  поїду  в  Токіо 

В  екібані  я  попарюся
На  якудзі  погойдаюся
І  на  суші  назавжди
Жити  я  зостануся 
Біля  сакури
В  Кіото  я            
Сергій  Мат08р


Рецензии