Чензан

Твої пустотливі  слова,
Запали відлунням у серці.
Об  камінь гранітний бурштин,
Розбився в краплинах смоли.

Твої пустотливі слова,
Палають сльозами смоли.
Та впавши в хвилі морські,
Мандрують шукаючи долі.

Ти схожа на поклик весни,
На пристрасть осінньої казки.
Твої пустотливі слова,
Намисто з бурштинових крапель.
Сергій Мат08р


Рецензии