Я п ю тебе

Я  п’ю  тебе
З  вологих  вуст
Мов  келих 
Наливаю  серце
Із  амфори  вина
Твого  жадання

І  мед  п’янкий
Нектар  богів
Твоя  любов 
Тамує  спрагу

Та  вірші  надихає
Семіраміда  почуттів
Б’є  джерелом  з  душі   
Сергій  Мат


Рецензии