Диригент
бачив і знав,
вірив, та все ж...
...тиша на всіх приборах,
що колись грали вальс,
грали, але в мінорі,
грали і загубили весь ритм, ритм крові.
Він все знав і все бачив -
нічний диригент -
розпочне завтра знов,
буде інший оркестр,
інші партії й хори,
не винен ні в чому -
лише диригент.
Хто впустив
звуки крил?
Хто хотів -
вже злетів,
розчинивсь в ритмі болі,
в ритмі власної крові -
її вже нема, та її чують зорі.
Її вже нема, чи її чують зорі?
Чи її чує хтось!?
Свидетельство о публикации №109082206564