Химерн думки

Твої очі схожі на щось потойбічне.
Щось таке одвічне, як саме кохання.
Я втрачаю спокій, я слабка, й химерні
Думки, та й не думки, а рожеві мрії.
Та уже й не мрії, а якась реальність
Трохи потойбічна, трохи паралельна.
Ще й така одвічна, що крається серце.

22.08.09.


Рецензии