Мишеня та Кiт

Ти бачив те сіреньке мишеня,
Що з писком лізе в рота кішки?
Так от, це мишеня - то я.
Збираю лобом усі шишки.

І вже нема живого місця
На тій "шишастій" голові.
Чому до мене ти так близько?
Чому не можу далі йти?

Я зна що ти мене загубиш.
Чи-то з'їси мов хижий кіт.
Та що ж роби'ть, коли так любиш?
Не має сил переступить.


Рецензии
Хорошо! Мне понравилось. Писать на "родном" языке иногда легче, как ни странно)

Святослав Крылов   03.12.2009 19:01     Заявить о нарушении