Мамi
Пишаюсь я тобою!
Ти народила двох дітей,
ти народила сина й доню!
Ти завжди сміло йдеш вперед,
Тебе всі поважають!
Найкраща мама в світі!
Я так тебе кохаю!
Пробач мені за сильний біль!
Який тобі я спричинила,
Пробач, будь-ласка, я молю!
Я виправлюсь!Я зрозуміла....
Я дякую тобі за все!
За допомогу і поради!
Твоє кохання й розуміння,
Не треба кращої награди!
Прошу одне, не плач ніколи!
І бережи своє здоров"я!
Якщо вже будуть мокрі очі,
То хай від щастя, а не горя!
Моя матуся! Моя ти рідна!
Пробач якщо я винна!
Якщо я буду плакати!
То знай, що ти не винна!
Ти знай, що сама рідна!
і дорога мені людина!
Це ти! ВЕЛИКА ЖІНКА!
Що народила доньку й сина!
Свидетельство о публикации №109082003210
Татьяна Линникова 20.08.2009 13:58 Заявить о нарушении
С теплотой в душе. Юлия!
Юлия Минка 20.08.2009 14:02 Заявить о нарушении