З крайностей в крайност

З крайностей в крайності,
і ніби так і треба,
Нічого не приваблює,
ні відчуття смаку.
         ні колір неба.
Нема бажання говорить,
Ані хвилини щастя,
От тільки серденько болить,
Та що ж це за напастя!?

От тільки думи мої злі,
Душа від ржавчини сочиться,
Десь може тільки у ввісні,
Мені весна яскрава сниться!

Десь може й сильні відчуття,
Та тільки не тепер. не зараз,
Згоріли теплі відчуття,
Димлять ще свіжі рани!

Блистять від сліз на сонці очі,
А з вуст лунають слова фальшиві!
Щоранку, вдень і кожної ночі,
Я розумію, що я гину!

Я розумію життя спливає,
А ще потрібно стілки вспіти!
Тихенько голос мій лунає!
Кричить! Живи! Потрібно жити!

З крайностей в крайності!
То ж я вже майже звикла!
І запах кави оживляє.
А на столі розквітла квітка!


Рецензии