Говорили мен тато

136. Говорили мені тато
   
    Говорили мені тато,
    Досить, дурню, грати,
    Подивись, дівчат багато,
    Треба вибирати,
    Але я хочу гуляти,
    Хочу всіх дівчат кохати,
    Вони всі, такі вродливі,
    Нащо вибирати.
   
    Говорили мені тато,
    Що ти за людина,
    Тобі скоро тридцять років,
    А ти як дитина.
    Тридцять років - не багато,
    Не сваріться, любий тату,
    Я дитинство не забуду,
    Дорослим не буду.
   
    Говорили мені тато,
    Що ти робиш синку,
    Цілий рік пісні співаєш,
    І не знайдеш жінку,
    Нащо мені жінка, тату,
    Я пісні люблю співати,
    Буду я парубкувати,
    І дівчат кохати.
   
    Говорили мені тато,
    От і докохався,
    Стільки було дівок гарних,
    А ти з ким побрався,
    Ой, не знаю, що казати,
    Ви , як завжди, праві тату,
    До дитини долюбився,
    От і одружився.
   
    Ой, Ви тату, тату,
    Було б не казати,
    А ремінчиком по сраці,
    Було лупцювати.
    Пн, 07 Тра 2007


Рецензии