***

Поспішай творити добро
Поспіши, не губи ні хвилини
Так потрібне в світі воно
Для дорослого і для дитини

Поспіши бо загине весь світ
Бо затоплять його людські сльози
Хай в душі малий вогник горить
Щоб зігріти усіх у морози

Не згуби свою віру в добро
Не губи свою щиру надію
Може й світ цей змарнів вже давно
Він живий доки маєш ти мрію

Поспішай творити добро
Малим зернятком в цілому світі
Може й зернятко тільки одне
На весні проростуть з нього квіти

І розквітне тоді білий світ
І заграють веселки з надії
Може стане він краще тоді
І розквітнуть усі твої мрії

Поспішай творити добро
Поспіши, не губи ні хвилини
Так потрібне в світі воно
А інакше весь світ наш загине....               
               


Рецензии