Cheer up my little drama queen
We've still got five minutes till the dawn.
Lose your dress, take off that dirty wig,
Paint a smile across your face just like a clown.
Cheer up my soldier of good-byes!
Raise a flag high up above your head,
Stuff your mind with tons of stupid lies
And forgive me please for being dead.
Свидетельство о публикации №109081804525