На паре
Не знаю як жити
Не знаю я також
Що зараз робити.
І вирішив я написати вірші,
Щоб щастя було в моїй світлій душі,
Щоб думки мої осяйнули життя,
Щоб міг я заглянуть у своє майбуття.
Щоб міг я у мріях створити сім’ю
І гарних дітей я там уявлю
Кохану калину, що стоїть біля хати,
І дівчину яку буду кохати.
І буду внуків я ростить,
І кришталеву воду пить,
Але визвала мене вчителька
Я в мріях помер,
Але визвала мене вчителька,
Але життя не стер…
Свидетельство о публикации №109081802706