The miniature

c
g  am    dm am
look at me
c dm
i will say
g am
what do u fell,
dm am
how's your day?

с   g
we kissed bye
dm am
and we left
c g
let's we try
dm am
lift up our hands

i dont know
what u mean
when u love
when u leave

i will say
and i'll try
with the new day
i will alive

позже выложу свой вой, чтоб было понятно, с чем это есть)))


Рецензии