Не руйнуйте мою наiвнiсть...
Не руйнуйте мою наївність –
Я за неї іще постою!
Навіщо всім бути «на рівні»?
Ми ж різні поміж собою!
Якщо всі будуть однакові, –
Стандартний набір людських рис –
Для себе у кожнім шукатимем
Ту рівновагу, що вбили колись.
Рішучим забракне ліричності,
Сильний не знайде свого глядача,
А розум зав’язне в логічностях –
На кожному кроці – безвихідь, стіна!
Давайте залишимось різними…
І хай будуть поруч хто нас доповня.
16.08.2009
Свидетельство о публикации №109081706130