Коли на тебе бреше злий собака

Коли на тебе бреше злий собака
« Дивись-но я який страшний!»- мовляв,
Мабуть, він вже втомився бідолаха
Ловити ті безглузді  свої "гав".

Його брехню підхоплять чорні « гави»
І так по світу швидко рознесуть,
Що досягне він дуже добру славу:
Ого! Собака має дику лють.

 Та не звертай! Іди собі тихенько,
Погавкає, хоч душу відведе.
Колись казала моя мудра ненька,
«Пес гавкає, а вітер понесе».


Рецензии