Об цянок не треба, не треба н яких пробачень

Обіцянок не треба, не треба ніяких пробачень:
Щира дяка за те, що у серці зі мною ти є,
А на те не звертай, що я серджусь,  бува, що й заплачу:
Швидко літечко-літо останнє минає моє.

Вже скінчились жнива, промайнули веселі обжинки,
Яблуневий (Великий) надходить із осінню Спас,
Відлітають лелеки у теплі країни чужинців,
І тихесенько з вітром північним  надходить журба.

Серпень крихти зірок розкидає на щастя, на долю,
Вже втомилась чекати коли хоч одну, та зловлю,
Діамантовим  пилом вони притрусили тополі,
Ще й на душу осіли немов гіркота полину.

Павучок без упину пряде золоте павутиння
Незабаром і бабине літо як подих злетить…
Запастись я ще встигну у сонячних днів ластовинням,
Кожен день вип’ю свій як цілунку солодкого мить.

Обіцянок не треба, не треба ніяких пробачень,
Тільки в зиму холодну нізащо мене не пускай.


Рецензии
Мені дуже сподобалось, чесно! Справжні...

Лара Вергман   22.08.2009 00:25     Заявить о нарушении