Щось дивне... про кохання

Щось дивне коїться,
я маю на меті
сказати "прощавай",
піти у тінь.
 
Щось дивне коїться
і наче все не так
життя знов ставить
запитання знак
 
Щось дивне коїться
лише передчуття -
кохання є , тебе
тільки нема
 
Щось дивне коїться
неначе самотінь
Схопила мое серце
заметіль
 
Щось дивне коїться
і знову я одна
кохання є ,та
нас у нім нема.


Рецензии