***

Так не буває у любові
Сьогодні любишь, завтра - ні
Вона минає поступово
Тут пройдуть роки, а не дні
Це іскра - пристрасть швидко гасне
Кохання ж полум'ям горить
Тому кохання і прекрасне
Потухне - знову запаліть.


Рецензии