Повернись

Якщо мене кохаєш - повернись
Любов не знає принципів і долі
Вона лише горить і в нашій волі
Вогонь кохання знову запалить
Якщо мене кохаєш - повернись
Твій погляд зігріває мою душу
Без тебе гірко, визнати я мушу
І ти покірною зумів мене зробить
Якщо мене кохаєшь - повернись
Кохання не згасає враз за мить
Давай його ми зберігати будем
Нехай вогонь любові цінять люди
А ми же будем разом, як колись
Якщо мене кохаєшь - повернись


Рецензии