щось нове

у митця
через кохання народилося
життя
шалений поклик серця
та його биття
солодкий аромат
нестримним потягом душі
заради тіла похоті
ми прокладаємо стежки
різними способами
порушуючи законів низку
і переконуючи всях
у своєму почутті
народжують принизливі явища
нашого суспільства
створений тобою світ
нагадує яскравий сон
неповторна модель дійсності
непритаманна комусь іншому
вона належить тільки нам


Рецензии