Неизвесный

Твоє ім’я лишилось невідомим
Твоє ім’я залишилось в віках
Поринуло у мандри веселкові
По золотих, замріяних стежках

Твоє ім’я просте як сонце й вітер
І як яскраві і барвисті квіти
Воно гримить як громи у негоду
Твоє ім’я – це син свого народу

Ти воював ще молодим в афгані
А також бачив другу вітчизняну
І ти приборкав голод і негоду
Великий син співучого народу

Ти зупиняв полин що розливався
І ти з життям своїм за це розстався
І хоч ім’я твоє все ж невідоме
В душі воно завжди мені знайоме

Бо ти герой і ніде правди діти
До тебе на могилу кладу квіти

Твоє ім’я лишилось  не відоме
І ти навіки ліг у землю спати
Та пам’ятатиму про тебе вічно
Ти не турбуйся мужній мій солдате.


Рецензии