Душа

– Там – квіти!

– Чагар і хащі…

– Троянди!

– Одні шипи…

– Там добре!

– У пеклі краще!...

– Ви черстві!

– То Ви сліпі…

– Ми схожі?!

– На щастя, різні…

– У душах?

– Тіла пусті…

– Моліться!

– Вже надто пізно…

– Ще можна…

– Не в цім житті!...

Поблякли,

Закрились очі…

Злетіла

Душа у мить.

І голос

Застиг у нОчі:

«Прощайте!...»

– Вам Бог простить…



 


Рецензии