More людяностi

Ми малюємо в снах своїх мрій відображення...
І чому все занадто невірно складається?
Треба бігти кудись, тільки б справити враження,
По спіралі, по колу. Та гра починається.
Ми шукаємо шлях, та живемо за мурами.
Ми за щастя та мир, але кожен день лаємось.
Ми малюємо світ на картинах фігурами.
Схожі всім на Богів... та людьми називаємось.


Рецензии