Очаровательная ночь...

Заснула ніч, від дня втомившись,
В воді і в небі, загорілися зірки,
Цвіркун  зацвіркотів в ночі прокинувшись,
І вогниками світять метелики.

Ховається за хмари, місяць білий,
Мов білий лебідь,у заводях Дніпра,
Зірки на темнім небі як ізумруди,
Мерехкотять,бажають всім добра.

Чарівне завжди в Україні літо,
Чарівна ніч заснути не дає...
Скрізь пахне квітами і стиглим житом,
Затьогкав соловей, і сонечко встає.


Рецензии